Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. jaanuar 2020

Rail Baltica ehitus: käes on harjutamisaastad

Aastad 2020–2022 peaks meie taristuehitajate jaoks kujunema harjutamisperioodiks, enne seda, kui Rail Baltica ehitus täishoo sisse saab.
Foto: RB Rail

Oktoobri lõpus toimunud Taristuehituse konverents tõi kokku taristuvaldkonna esindajad, et tutvustada neile sektori tulevikuperspektiive. RB Rail Eesti ja Soome esinduse juht Aivar Jaeski rõhutas konverentsil, et Rail Balticast rääkides tuleb rääkida märksa laiemast infrasturktuurist ja võrgustikust ehk raudtee ümber ehitatakse palju muudki.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785