Autor: Ehitusuudised • 30. detsember 2019

Komendant ja Kahn nüüd eesti keeles

Eesti keeles ilmus ehitusinsener August Komendandi kultusteos „18 aastat arhitekt Louis I. Kahniga”. Tegemist on originaalis ingliskeelsena ilmunud mälestustega 18 aasta pikkusest koostööst maailmakuulsa arhitekti Louis Kahniga, kellega koostöös valmis mitmeid 20. sajandi arhitektuuri ja ehituskunsti klassikute hulka kuuluvaid ehitisi.
Praegusele eesti lugejale toovad omaaegseid olusid ja konteksti lähemale arhitektuuriajaloolase Carl-Dag Lige kommentaarid.
Foto: Kalev Lilleorg

"Käesolev raamat väärib erilist tähelepanu just seepärast, et väga harva on kirjasõnas sedavõrd ilmekalt edasi antud ehitusinseneri ja arhitekti koostööd. Terve raamat on võrratu eestkõne ehitusinseneri elukutsele," ütles raamatu väljaandmise projektijuht Toomas Kään.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785