Autor: Ehitusuudised • 18. detsember 2019

YIT Eesti infra tegevusvaldkonda asus juhtima Veikko Vapper

YIT Eesti infra tegevusvaldkonna juhina alustas Veikko Vapper, kellel on 20-aastane infrastruktuuri ehituse kogemus.
Foto: YIT Eesti

“Soovime YIT Eesti mõjukat positsiooni Eesti turul veelgi tugevdada ja Veikko pikaajalisele kogemusele tuginedes klientidele veel laiemat toodete ja teenuste valikut pakkuda,” sõnas YIT Eesti tegevjuht Margus Põim.

Veikko Vapper on töötanud viimased 2 aastat YIT Eesti taristuprojektide juhina, sellele eelnevad 11 aastat Lemminkäinen Eesti Baltikumi tsiviilehituse piirkonnajuhi ja projektijuhina.

“Mul on väga hea meel panustada oma kogemustega Eesti ühe suurema ehitus-, kinnisvara- ja taristuehituse ettevõtte arengusse. Arvestades YIT grupi strateegiat ja ehitusturu tulevikku, keskendun taristuehituse arendamisele koostöös hoonete ja kinnisvaraarenduse valdkondadega ning keskkonnasäästlike linnakeskkondade loomisele,” kommenteeris äsja uues ametis alustanud Veikko Vapper.

YIT Eesti põhilised tegevusvaldkonnad on taristuehitus, korterite, äripindade ja terviklike piirkondade arendamine ning ehitamine. YIT Eesti kuulub Eesti kolme suurima ehitusettevõtte ja kinnisvaraarendaja hulka ning on infrastruktuuri ehituses üks turu liidritest. AS-is YIT Eesti töötab 392 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785