Ehitusuudised  • 2 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Tallinna läänekülg saab juurde kaasaegset äripinda

Paldiski maantee ääres asuv Tähetorni Tehnopark laieneb jõudsalt. Kui juunis valmis esimene hoone, siis nüüd sai sarikad juba arenduse teine hoone, mille ehitusega alustati juulis. Tehnoparki arendava Favorte hinnangul on linn lääne suunal kiiresti arenemas ning äripindade järele kasvatavad veelgi nõudlust lähedusse kerkivad elamurajoonid.

Favorte projektijuht Madis Lett ja Mitt & Perlebachi projektijuht Denis Kaibijainen  Foto: Ernest Bondarenko

Tehnopargi arendaja sõnul leiavad Tähetorni pinnad endale kiiresti rentnikud, sest antud piirkonnas on alternatiive vähe. „Kui vaatame ülejäänud Tallinna lähiümbrust, siis laiuvad ulatuslikud tööstus- ja tehnopargid nii lõuna kui ida suunal, kuid pealinna lääneküljel kaasaegseid äripindu siiani napib,“ selgitas Tähetorni Tehnoparki arendava Favorte projektijuht Madis Lett. Samas on piirkond tänu Haabersti ringristmikule ning seda ümbritsevatele kaubanduskeskustele ja elurajoonidele üha atraktiivsem ka ettevõtetele. „Näiteks praegu on meil teises hoones pakkuda vaid viimased kaks stock-office rendipinda,“ lisas Lett.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785