Ehitusuudised  • 2 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Aasta ehitaja 2019 on Sergei Strigin

27. novembril kuulutati Tallinnas Cinamon Kosmoses toimunud ehitussektori erialaliitude ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi korraldataval konverentsil Ehitus 2020+ välja konkursi „Aasta Ehitaja 2019“ võitja, kelleks osutus Merko Ehitus Eesti AS-i projektijuht Sergei Strigin. Võidu tõid Tallinki büroohoone ehitustööd.

Foto: Raigo Pajula

„Merko Ehitus Eesti projektijuht Sergei Strigin juhtis tänavu mitme objekti valmimist, kuid suurimaks tööks sai Tallinki uus büroohoone, mis on kvaliteedietaloniks kogu Tallinki kvartalile,“ kommenteeris Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor ja konkursi “Aasta Ehitaja 2019” žürii esimees Indrek Peterson.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785