Uudised
Ainult tellijale

Nordecon kasvatas kasumit tänu hoonete ehitusele

Nordeconi teise kvartali käive kasvas 6,3%, 65,9 miljoni euroni, samas koondkasum kahanes 10%, 1,1 miljoni euroni. Kontserni 2019. aasta I poolaasta müügitulu oli 100 441 eurot. Võrreldes eelmise perioodiga, mil vastav näitaja oli 105 658 eurot, vähenes müügitulu ligikaudu 5%, teatas ettevõte. Nordeconi ärikasum suurenes mulluse teise kvartaliga võrreldes 43,6%, 1,54 miljoni euroni.

Foto: Andras Kralla

Kasum teeniti valdavalt hoonete segmendis, mille brutokasumlikkus oli II kvartalis 6,1%, mullu II kvartalis oli see 3,3%. Segmendi kasumlikkuse kasvuga võib rahul olla, kuigi veel ei ole saavutatud seatud eesmärgilist tulemust, nenditakse poolaasta aruandes.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785