RTS Infraehitus alustab Lennujaama tee laiendamist

Ehitustööde käigus rajatakse täiendav vasakpöörderida Lennujaama teelt Tartu maanteele, rekonstrueeritakse tänava alla jäävad vee- ja kanalisatsioonitrassid, parendatakse sajuvee ärajuhtimisvõimalusi ning rajatakse LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on ca 270 meetrit.

Ülemiste hotell lennujaama teel.  Foto: Wikipedia

Lennujaama tee Ülemiste hotelli poolsele küljele rajatakse 3 meetri laiune asfaltkattega kergliiklustee, mis ühendab Lennujaama suunalise kergliiklustee Tartu maantee äärse kergliiklusteega.

Lisaks rajatakse tänava Ülemiste hotelli poolsele küljele täiendav ühistranspordipeatus. Sõiduridade projekteeritud laius rekonstrueeritavas lõigus on 3,25 meetrit. Ühistranspordipeatuse tasku laius on 3 meetrit. Tänavale paigaldatakse graniitäärekivid. Lisaks teedeehituslikele töödele rekonstrueeritakse AS-i Tallinna Vesi tellimusel vee- ja kanalisatsioonitorustikud.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel koostas rekonstrueerimistööde projektdokumentatsiooni Teedeprojekt OÜ. Ehitustöid teostab RTS Infraehitus OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus on ca 1 062 000 eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on september 2019.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785