Autor: Ehitusuudised • 31. juuli 2019

RTS Infraehitus alustab Lennujaama tee laiendamist

Ehitustööde käigus rajatakse täiendav vasakpöörderida Lennujaama teelt Tartu maanteele, rekonstrueeritakse tänava alla jäävad vee- ja kanalisatsioonitrassid, parendatakse sajuvee ärajuhtimisvõimalusi ning rajatakse LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus. Rekonstrueeritava lõigu pikkus on ca 270 meetrit.
Ülemiste hotell lennujaama teel.
Autor: Wikipedia

Lennujaama tee Ülemiste hotelli poolsele küljele rajatakse 3 meetri laiune asfaltkattega kergliiklustee, mis ühendab Lennujaama suunalise kergliiklustee Tartu maantee äärse kergliiklusteega.

Lisaks rajatakse tänava Ülemiste hotelli poolsele küljele täiendav ühistranspordipeatus. Sõiduridade projekteeritud laius rekonstrueeritavas lõigus on 3,25 meetrit. Ühistranspordipeatuse tasku laius on 3 meetrit. Tänavale paigaldatakse graniitäärekivid. Lisaks teedeehituslikele töödele rekonstrueeritakse AS-i Tallinna Vesi tellimusel vee- ja kanalisatsioonitorustikud.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel koostas rekonstrueerimistööde projektdokumentatsiooni Teedeprojekt OÜ. Ehitustöid teostab RTS Infraehitus OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus on ca 1 062 000 eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on september 2019.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785