Autor: Ehitusuudised • 7. mai 2019

EBS kavandab 30-korruselist kõrghoonet

Tallinnas vastu võetud ja peatselt avalikule arutelule mineva detailplaneeringu kohaselt kerkivad Lauteri 3 asuva Estonian Business Schooli (EBS) juurde kahe- ja viiekorruselised juurdeehitised ning kuni 30-korruseline kõrghoone, kirjutas ERR.
KOKO arhitektide 2015. aastal tehtud kontseptsioon Lauteri 3 hoonest.
Foto: KOKO Arhitektid

EBS-i hoone säilib, kuid 1,19 hektari suurusele maa-alale Kuke, Lennuki, Maakri ja Lauteri tänava vahelises kvartalis näeb detailplaneering ette kuni kahekorruselise hooneosa ehitamist vahetult õppehoone kõrvale ja kuni viiekorruselise hooneosa ehitamist Kuke ja Lennuki tänava nurgale. Ala idaossa, Tornimäe ja Vambola tänava pikenduste sihile on kavandatud kuni 30-korruseline hooneosa, mille kõrgus on 115 meetrit.

Hoonetesse peaks tulema ülikooliruumid, äriruumid ja kuni 210 korterit. Koolihoone laiendamist rahastatakse korterite müügist saadava tuluga.

Detailplaneeringu algatamisettepaneku tegi OÜ EBS Campus, mis kuulub Estonian Business School Groupile.

Loe pikemalt ERRist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785