Ehitusuudised  • 23 aprill 2019
Uudised
Ainult tellijale

Teedeeehitajad lõid stipendiumifondi

Teedeehituse ja geodeesia sektori 26 ettevõtet ühendasid jõud, et toetada tudengite õppimist ning valdkonna arengut – loodi fond, mis sai nime valdkonna kunagise eestvedaja ja Tallinna Tehnikaülikooli endise rektori Peep Sürje järgi.

Peep Sürje  Foto: Erik Prozes

TREV-2 Grupp juhatuse esimees Sven Pertensi sõnul on demograafilisest olukorrast tingituna Eestis puudus kvalifitseeritud tööjõust, sh kõrgharidusega teedeinseneridest. „Peame ühiste jõududega tegelema teedeinseneri ameti väärtustamisega, kaasama valdkonda uusi noori tegijaid ja motiveerima neid omandama teedeinseneri kutsele vastavaid teadmisi, oskusi ning kogemusi. Vastasel korral ei ole Eesti teehoid juba keskpikas perspektiivis enam jätkusuutlik,“ selgitas Pertens.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785