Ehitusuudised  • 22 aprill 2019
Uudised
Ainult tellijale

Ülemiste ärilinnakus asetati nurgakivi järjekordselt suurimale parkimismajale

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ja NOBE asetasid möödunud nädalal Ülemiste City suurimale viiekorruselisele parkimismajale nurgakivi. Uus parkimismaja on ühendatud 2020. aasta maikuus valmiva 12-korruselise büroohoonega. Mõlema hoone ehitusmaksumus on kokku ca 25 miljonit eurot.

Foto: Julia Maria Linna

„Seni suurim 540 kohaga parkimismaja kerkib linnakusse paralleelselt uue 12-korruselise Sepapaja tn 1 büroohoonega. See teeb mugavamaks praeguste üürnike parkimist ja aitab vastu võtta uued tulijad, sest valmib enne büroohoonet,“ sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Parkimismaja ehitusega muutub linnaku ruumikasutus funktsionaalsemaks ning ka rohelisemaks, paljudele tuntud „Vihmavarjuga tüdruku“ ees laiuva platsi peale tekitame aina rohkem ruumi inimestele – purskkaevu ja istumisalaga linnaväljakul hakatakse tulevikus läbi viima erinevaid üritusi.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785