Autor: Jaanus Vogelberg • 16. aprill 2019
Ainult tellijatele

Rand: probleemiks on vaid poolillegaalid

Ehitusettevõtja Raivo Rand.
Autor: Raul Mee

Ehitusettevõtjate liidu juhatuse esimehe Raivo Ranna ja EKRE liikmest aja­­loolase Jaak Valge seisukohad võõrtööjõu kohta on risti vastupidised – Ranna meelest on probleemiks vaid (pool)illegaalid, Valge aga on eitaval seisukohal kogu võõrtööjõu suhtes, tehes erandi vaid tippspetsialistidele.

Just sel põhjusel olid mõlemad mehed kutsutud eilsesse Äripäeva raadio debatisaatesse “Kuum tool”. “Ma kujutan ette, et sellest võib huvitav vestlus tulla, sest mina tunnen majandust ja rahvastikku abstraktsel, lugupeetud vestluspartner aga praktilisel tasemel,” ütles Valge alustuseks. Peatselt selgus, et praktik ja teoreetik on ühel meelel vähemalt kõrgelt kvalifitseeritud võõrtööjõu suhtes – kummalgi pole pretensioone selliste inimeste Eestisse toomisel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688