Autor: Ehitusuudised • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Technopolis Ülemiste võtab uue hoone ehituseks kopsaka laenu

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ja Swedbank sõlmisid lepingu kõigi olemasolevate laenude refinantseerimiseks summas 110,5 miljonit eurot, lisaks sisaldab leping ka uue büroohoone ja parkimismaja ehituse finantseerimist.
Sepapaja 1 büroohoone

„Laenu refinantseerimine annab meile täna paremad eeldused linnaku arendustegevuse jätkamiseks,“ sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Uue büroohoone kerkimisega Sepapaja 1 aadressile algab ühtlasi ka Ülemiste City arengus uus ja kõige suurem etapp.“

„Ülemiste City on rahvusvahelise haarde ja põhjaeuroopaliku töökultuuriga innovatiivne linnak, kus paiknevad kõrvuti 19. sajandi tööstusarhitektuur ja modernne linnaruum, mis on rikastatud innovaatiliste lahendustega. See paik on saanud koduks paljudele olulistele ettevõtetele, mistõttu on selle linnaku roll Eesti majanduse edendamisel olnud märkimisväärne,“ rääkis Swedbank ASi kinnisvara osakonna juht Ero Viik.

TULE KUULAMA!

17. aprillil toimub konverents "Ärikinnisvarasse investeerimine."

Üritusele ootame kõiki ärikinnisvara omanikke ja üürnikke, kinnisvaraarendajaid ja vahendajad, nõustajaid, investoreid, ärikinnisvara hindajaid, laenuandjaid, ehitusvaldkonna esindajaid, äriplaanide nõustajaid, pankade esindajaid ning kõiki, kellele ärikinnisvara ja sellesse investeerimine huvi pakub.

Samuti on oodatud ettevõtted, kes plaanivad tegevust laiendada just ärikinnisvarasse investeerimise teel, näiteks tehaste omanikke, kaubandusettevõtteid, tööstus- ja põllumajandusfirmasid.

Veel jõuad end kuulajaks registreerida SIIN.

„Hoolikalt läbimõeldud detailid ja vastutustundlik lähenemine nii hoonete ehitamisel kui ka pakutavate teenuste arendamisel on omane enamikule nende linnaku asukatest, keda täna on juba üle 10 000, mis muudab Ülemiste City palju enamaks kui tavapäraseks ärikvartaliks. Leian, et olles jätkuvalt Ülemiste City finantseerimispartneriks, anname sellega omapoolse panuse Eesti elu edendamiseks.“

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Technopolis Ülemiste AS kuulub 51 protsendilise osalusega Soome firmale Technopolis Plc ning 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785