• 26.02.19, 13:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Lasnamäele rajatakse 2021. aastaks tervisekeskus

Lasnamäe tervisekeskuse ruumipõhise eskiisprojekti riigihanke parima pakkumuse esitas Tallinna linnale Architecture Workshop Finland Oy. Tervisekeskus peab plaanide järgi valmima juba 2021. aasta lõpuks.
Mustamäe tervisekeskus valmis aasta tagasi, järgmisena rajatakse uus keskus Lasnamäele
  • Mustamäe tervisekeskus valmis aasta tagasi, järgmisena rajatakse uus keskus Lasnamäele Foto: Svetlana Aleksejeva
Haigla hakkab osutama perearstidele tööks vajalikku ambulatoorset eriarstiabi ning eriarstide konsultatsiooni teenust.
Eskiisprojekti koostamine toimub paralleelselt uue Tallinna Haigla kinnistute ja lähiala detailplaneeringu koostamisega ning vastavuses detailplaneeringu lahendustega. Ühtlasi saab tervisekeskusest Tallinna Haigla meditsiinilinnaku esimene osa.
Tulevase Tallinna Haigla eskiis
  • Tulevase Tallinna Haigla eskiis Foto: Architecture Workshop Finland Oy
„Lasnamäe tervisekeskusesse koondatakse üle kümne eriala, näiteks taastusravi, silmahaigused, otorinolarüngoloogia, üldkirurgia, sisehaigused, kardioloogia, ortopeedia, psühhiaatria, hambaravi kui ka teised erialad,“ kinnitas Tallinna abilinnapea Tõnis Mölder.
Mölder lisas, et linna eesmärk on rajada nüüdisaegsed tervisekeskused kõigisse Tallinna linnaosadesse. „Sel aastal alustatakse ka Põhja-Tallinna ja Kesklinna tervisekeskuste ettevalmistus- ja projekteerimistöödega. Äsja täitus esimene tööaasta Mustamäe tervisekeskusel,“ lisas Mölder.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele