Ehitusuudised  • 26 veebruar 2019

Lasnamäele rajatakse 2021. aastaks tervisekeskus

Lasnamäe tervisekeskuse ruumipõhise eskiisprojekti riigihanke parima pakkumuse esitas Tallinna linnale Architecture Workshop Finland Oy. Tervisekeskus peab plaanide järgi valmima juba 2021. aasta lõpuks.

Mustamäe tervisekeskus valmis aasta tagasi, järgmisena rajatakse uus keskus Lasnamäele  Foto: Svetlana Aleksejeva

Haigla hakkab osutama perearstidele tööks vajalikku ambulatoorset eriarstiabi ning eriarstide konsultatsiooni teenust.

Eskiisprojekti koostamine toimub paralleelselt uue Tallinna Haigla kinnistute ja lähiala detailplaneeringu koostamisega ning vastavuses detailplaneeringu lahendustega. Ühtlasi saab tervisekeskusest Tallinna Haigla meditsiinilinnaku esimene osa.

Tulevase Tallinna Haigla eskiis  Foto: Architecture Workshop Finland Oy

„Lasnamäe tervisekeskusesse koondatakse üle kümne eriala, näiteks taastusravi, silmahaigused, otorinolarüngoloogia, üldkirurgia, sisehaigused, kardioloogia, ortopeedia, psühhiaatria, hambaravi kui ka teised erialad,“ kinnitas Tallinna abilinnapea Tõnis Mölder.

Mölder lisas, et linna eesmärk on rajada nüüdisaegsed tervisekeskused kõigisse Tallinna linnaosadesse. „Sel aastal alustatakse ka Põhja-Tallinna ja Kesklinna tervisekeskuste ettevalmistus- ja projekteerimistöödega. Äsja täitus esimene tööaasta Mustamäe tervisekeskusel,“ lisas Mölder.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785