Autor: Ehitusuudised • 26. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele rajatakse 2021. aastaks tervisekeskus

Lasnamäe tervisekeskuse ruumipõhise eskiisprojekti riigihanke parima pakkumuse esitas Tallinna linnale Architecture Workshop Finland Oy. Tervisekeskus peab plaanide järgi valmima juba 2021. aasta lõpuks.
Mustamäe tervisekeskus valmis aasta tagasi, järgmisena rajatakse uus keskus Lasnamäele
Foto: Svetlana Aleksejeva

Haigla hakkab osutama perearstidele tööks vajalikku ambulatoorset eriarstiabi ning eriarstide konsultatsiooni teenust.

Eskiisprojekti koostamine toimub paralleelselt uue Tallinna Haigla kinnistute ja lähiala detailplaneeringu koostamisega ning vastavuses detailplaneeringu lahendustega. Ühtlasi saab tervisekeskusest Tallinna Haigla meditsiinilinnaku esimene osa.

Tulevase Tallinna Haigla eskiis
Foto: Architecture Workshop Finland Oy

„Lasnamäe tervisekeskusesse koondatakse üle kümne eriala, näiteks taastusravi, silmahaigused, otorinolarüngoloogia, üldkirurgia, sisehaigused, kardioloogia, ortopeedia, psühhiaatria, hambaravi kui ka teised erialad,“ kinnitas Tallinna abilinnapea Tõnis Mölder.

Mölder lisas, et linna eesmärk on rajada nüüdisaegsed tervisekeskused kõigisse Tallinna linnaosadesse. „Sel aastal alustatakse ka Põhja-Tallinna ja Kesklinna tervisekeskuste ettevalmistus- ja projekteerimistöödega. Äsja täitus esimene tööaasta Mustamäe tervisekeskusel,“ lisas Mölder.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785