Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. november 2018

Merko Läti tütarfirma sai uue juhatuse liikme

Autor: Andras Kralla
Merko Läti tütarfirma sai uue juhatuse liikme, selgus börsiteatest.

AS Merko Ehitus kontserni kuuluva SIA Merks osanike üldkoosolek otsustas täna pikendada ettevõtte juhatuse liikme Oskars Ozolinši volitusi kuni 2022. aasta 1. veebruarini. Ühtlasi nimetati 1. novembrist uueks juhatuse liikmeks Andris Bišmeistarsi, kelle volitused kehtivad sama kaua. SIA Merksi juhatus jätkab kaheliikmelises koosseisus.

Osanike üldkoosolek otsustas ametist tagasi kutsuda senise juhatuse liikme Janis Šperbergsi ning nimetada ta ettevõtte nõukogu liikmeks. Ettevõtte nõukogu jätkab neljaliikmelisena: Andres Trink (esimees), Tõnu Toomik, Priit Roosimägi ja Janis Šperbergs.

SIA Merks on Läti ehitusfirma, mis toetstab üld-, insener- ja elamuehituse töid ning kuulub Läti juhtivate elukondliku kinnisvara arendajate sekka.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785