Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 1. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata pilte: toimus Taristuehituse konverents 2018

Maanteeameti peadirektor Priit Sauk.
Foto: Raul Mee
Eile toimus Tallinnas Öpiku maja konverentsikeskuses Ehitusuudised.ee korraldatud Taristuehituse konverents 2018, kus kohtusid Eesti mõjukamad taristuehitajad ja teehooldajad.

Kõneleti hetkel aktuaalsetest teemadest, nagu lähiaastate teehoiukava, teedeehituse sektori tulevikuväljavaated, Tallinn-Helsingi tunneliplaanid, Rail Baltica raudteeprojekti hetkeseis, vead Tallinna linna liiklusplaneeringutes, Eesti Raudteel lähiajal kavas olevad investeeringud, Tallinn-Tartu maantee Kose-Ardu lõigu ehitus ja lubjakivipõhiste kaevandusjääkide taaskasutamine.

Samuti tunnustati konverentsil Äripäeva koostatud Taristuehituse TOPi võitjaid. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785