Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 3. oktoober 2018

Eesti Meedia uus maja Fahle Pargis saab nurgakivi

Autor: Fausto Capital
Homme asetavad Merko Ehitus Eesti ja Fausto Capital nurgakivi Eesti Meedia uuele meediamajale ning kogu uuele Fahle Pargi ärikvartalile.

Avamise puhul esinevad sõnavõtuga Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann, Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova, Merko Ehituse juhatuse esimees Keit Paal ning ärikvartali üks omanik, Kenneth Karpov Fausto Capitalist. 

“Mul on väga hea meel, et Fahle Pargi ärikvartali ehitus on jõudnud nii kaugele, et näeme juba uusi seinu kerkimas ning saame paika panna Eesti Meedia meediamaja nurgakivi,” ütles Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov. “Olen kindel, et paari aasta pärast on Fahlest saanud Tallinna äritegevuse uus süda, kust asuvad kiviviske kaugusel nii Tallinna lennujaam ja bussijaam kui ka Rail Baltica rongijaam.”

Fahle Pargi esimese ehitusjärgu ankurrentnik AS Eesti Meedia kolib järgmise aasta suvel Fahle Parki 8000 ruutmeetrile kõigi oma Tallinnas tegutsevate üksuste ning umbes 550 töötajaga. Meediakontsern saab endale Eestis ainulaadse moodsaimate võimalustega meediamaja, kus on koos nii raadio-, televisiooni- kui ka ajalehetoimetused. Lisaks kolib Fahlesse ka Stora Enso rahvusvaheline finantsteenuste keskus koos 200 töötajaga.Fausto Capital ehitab ja rekonstrueerib Fahle Pargi arenduse esimeses etapis 21 500 ruutmeetri jagu A-klassi nõuetele vastavat äripinda. Arenduse kogumaht on enam kui 100 000 ruutmeetrit. Arhitektuurse lahenduse on teinud KAOS Arhitektid OÜ ning ehituse peatöövõtja on Merko Ehitus.Fahle Pargi ärikvartalisse kuuluvaid hooneid hakkavad ühendama aastaringselt soojad klaaskatusega galeriid, kus asuvad kohvikud, restoranide terrassid ning puhkealad. Lisaks büroodele leiavad kvartalis oma koha kultuuriasutused, spordiklubi, erinevad esitluspinnad ning kvartali töötajatele ja elanikele suunatud mitmed ettevõtted.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785