Hilinenud asfalditarne võib tuua TREV-2 le leppetrahvi

Gonsiori tänava teetööd tänavu juulis.
Gonsiori tänava teetööd tänavu juulis.

Tallinna Gonsiori tänava remondiga tegelev TREV-2 Grupp ei saanud teisipäeval algama pidanud Gonsiori tänava asfalteerimistöid alustada materjalitarne hilinemise tõttu. Linn kaalub leppetrahvi rakendamist töövõtja suhtes.

Täna alustab TREV-2 GRUPP AS vastavalt varasemalt kokkulepitud ajakavale Laagna tee ja Gonsiori tänava ristmiku asfalteerimistöödega. Gonsiori tänava kesklinna poolses osas paigaldatakse viimistlus-kattekiht Maneeži ja Pronksi tn vahelisel lõigul ja Pronksi ristmikul eeloleval nädalavahetusel.

„Gonsiori tänava remondiga on kaasnenud palju ebamugavusi ning kahjuks ei saanud meist mitteolenevatel põhjustel alustada ka viimase asfaldikihi panemist õigel ajal. See on kahetsusväärne, aga sellised asjad suurte objektide puhul kahjuks juhtuvad. Me loodame siiski mõistvale suhtumisele, seda enam, et tegemist ei ole ümberkorraldustega, mis väga palju mõjutaksid liiklustingimusi,“ selgitas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed