2 august 2018
Uudised
Ainult tellijale

Kes on ehituses kiireima kasvuga?

Tartusse Ränilinna kerkivad kortermajad on aidanud Ränilinna Ehitusel aastaga käivet kasvatada 27 korda.   Foto: Postimees/Scanpix

Paljud viimase aastaga kordades käivet kasvatanud firmad on turul noored tegijad – 15 suuremast kasvajast lausa 10 on tegutsenud vähem kui viis aastat. Mis on ühelt poolt mõistetav – nullist alustades kasvavadki käibenumbrid algul kordades. Samas näitab see, et uued tulijad saavad tänu aktiivsele turule ning hoolimata töökäte puudusest hästi hakkama.

Esimeses kvartalis möödunud aasta sama perioodiga võrreldes käivet 27 korda (käive 2018. aasta I kvartalis 1,66 miljonit eurot) kasvatanud OÜ Ränilinna Ehitus on Tartumaal tegutsenud alates 2016. aastast. Majandusaasta aruandes on märgitud, et ettevõte asutati eesmärgiga hakata tegelema korterelamute ehitusega ning 2017. aastal valmis ka esimene 30 korteriga maja. Käesoleval aastal peaks lisaks valmima neli kortermaja – 160 korterit. Lisaks tegeletakse eramajade ehitamisega.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785