Uudised
Ainult tellijale

Stockholm kompab linnaosa renoveerimisel piire

Årsta linnaosas asuv Valla Torg.  Foto: GrowSmarter

Stockholmis Årsta linnaosas valmib energiatõhusate kortermajadega elamurajoon, kus valmistatakse jäätmetest biokütust, kasutatakse ära reoveesoojus ning ka tänavavalgustus ja liikluslahendused on nupukad.

Rootsi pealinna elanikkond kasvab kiiresti, samal ajal on linn seadnud juba alates 1990. aastatest sihiks kliimamuutuste leevendamise poliitika. Ambitsioonikate keskkonnavaldkonna eesmärkide täitmine on Stockholmis tähtsal kohal, näiteks 1990. aastast on süsinikdioksiidi heitkoguseid keskkonda vähendatud koguni 25% võrra. Linna pikaajaline eesmärk on 2040. aastaks täielikult vabaneda fossiilkütustest. Stockholmi linnajuhid deklareerivad, et linn on jätkusuutlik ja soovib samal ajal pakkuda atraktiivset ning inspireerivat elu- ja töökeskkonda. Selle kõige sidumine keskkonnasööstlike lahendustega ei ole kerge ülesanne.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785