Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. juuli 2018

Tallink alustab hotellides ümberehitust

dSign Vertti Kivi & Co pakutav uus sisekujundusahendus Tallink Spa & Conference Hoteli lounge baarile.
Autor: Tallink
Tallink Grupi tütarettevõte TLG Hotell alustab selle aasta augustikuus ehitustöödega, mille tulemusena laieneb ning saab uue sisekujunduse Tallink Spa & Conference Hotel ning uueneb ka Tallink Express Hotel. Mõlemad hotellid paiknevad Tallinna sadamas ning on turistide seas populaarsed soodsa asukoha, veekeskuse ning söögikohtade tõttu.

Ehitustööde tulemusena lisandub Tallink Express Hotelile viies korrus 25 uue äriklassi-, de lux klassi ja peretoaga, mis saavad osaks Tallink Spa & Conference Hotelist. Uuenduste käigus saavad uue ilme ka Tallink Spa & Conference Hoteli vastuvõtuala ja lounge baar, hotelli veekeskuse vastuvõtuala, Hera ilusalongid ja hotelli 5. korruse numbritoad. Lisaks uueneb täielikult restoran Nero ja laieneb hotelli konverentsikeskus, muutudes kaasaegsemaks ning mahutades edaspidi 500 inimest.   

Tallink Spa & Conference Hoteli uue sisekujunduse autoriks on Tallinkiga juba varasemalt koostööd teinud Soome disainibüroo dSign Vertti Kivi & Co, kes on sisekujunduse teinud ka Tallinki shuttle laevale Megastar.

Tallink Express Hotelis uuenevad peamiselt hotelli vastuvõtuala ja fassaad ning lisandub maa-alune parkla. Tallink Express Hoteli sisekujunduslahenduse töötas välja Eesti arhitektuuribüroo Emil Urbel.

„Tallink Spa & Conference Hotel on meie klientide seas ülipopulaarne hotell, mille külastatavus on aasta-aastalt kasvanud ning kuhu mitmed külalised tulevad ikka ja jälle tagasi. Hotellis hindavad külalised muuhulgas eriti selle väga head asukohta ning pealinna hotellidest ühte parimat veekeskust,“ lausus TLG Hotelli juhatuse esimees Peter Roose. 

„Selleks, et meie tänastele ja tulevastele klientidele veelgi mugavamat majutusteenust ning meeldejäävamaid elamusi pakkuda, tuleb meil aga oma hotelle pidevalt uuendada ning kaasajastada. Lisaks on viimaste aastate äriklassireisijate kasv näidanud seda, et Tallinnas on tänasel päeval puudu äriklassi hotellitubadest ning nõudlus selliste tubade järgi üha kasvab,“ lisas Roose värskenduste vajadust kommenteerides.

Selleks, et klientidele võimalikult vähe ebamugavusi tekitada, toimuvad hotellide uuendustega seotud ehitustööd mitmes etapis. Esimesed tööd algavad 15. augustil ning tööde eeldatav lõpp on 2019. aasta hiliskevadel.

Tallink Grupi kommunikatsioonijuhi Katri Linki sõnul ei ole veel võimalik töid teostavat ettevõtet ega nende maksumus täpsustada ega avalikustada, kuna vastavad kokkulepped on sõlmimisel. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785