Ivar Valdmaa  Foto: Indrek Susi

Cramo Estonia tegevjuht lahkub ametist

Eesti ühe suurima ehitusseadmete rendiettevõtte Cramo Estonia AS-i kauaaegne juhatuse esimees ja tegevjuht Ivar Valdmaa on otsustanud firma juhtimisest taanduda, et keskenduda edaspidi oma teistele ettevõtmistele.

Ivar Valdmaa on Cramo Estonia eelkäija, AS-i Ehitustööriist asutaja ning olnud ettevõtte arengu juures algusest peale.

„Olen Cramoga koos olnud üle kahekümne aasta. Selle aja sisse on mahtunud nii majandusbuumid kui ka suured langused. Need on olnud väga töö- ja sündmusterohked, arendavad ja huvitavad aastad. Aga hea on tõdeda, et Cramo on püsinud kogu selle aja vältel edukana ja kuna ettevõttel läheb ka praegu väga hästi, saan ma rahuliku südamega taanduda. Olen veendunud, et Cramo jääb jätkuvalt väga headesse kätesse,“ ütles Valdmaa.

„Kindlasti tahan tänada kõiki kolleege, kellega mul on olnud au nende aastate jooksul koos töötada ja tänu kellele on Cramo täna edukas ettevõte. Samuti tahan tänada kõiki Cramo kliente ja koostööpartnereid,“ lisas Valdmaa.

Valdmaa lahkumisega muutub ka Cramo Estonia juhatus. Juhatuse esimeheks ja tegevdirektoriks saab Toomas Linamäe, juhatusega liitub Remo Holsmer, juhatuse kolmanda liikmena jätkab Merike Katkosilt.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785