Autor: Ehitusuudised • 2. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
KUMU betoontrepp Tallinnas.
Foto: Alistron

Betooniühing sai 60. liikme

Eesti Betooniühingu 60. liikmeks sai betoontreppide ja terratsopõrandate ehitaja AS Alistron. Tegemist on 1994. aastal asutatud betooniettevõttega, kelle toodangust üle 80% läheb ekspordiks, põhiliselt Soome ja Rootsi.

„Kui alguses tegime ainult detaile, siis viimased 10 aastat pakume kliendile valmistrepi marsse ja mademeid, põrandaid, vajadusel koos kaitsega,” sõnas AS-i Alistron juhatuse esimees Aleksandr Pevzner. „Praegu tööd jätkub, põhiprobleem on kvalifitseeritud tööjõu puudusega,” lisas Pevzner.

Praegu töötab Alistronis 30 inimest. Viimase aja töödest toob Pevzner esile teater „Vanemuine” terratsopõrandad ja Tallinna uue kohtuhoone trepielemendid.

Praegu on töös näiteks neli kortermaja Malmös, suured objektid Stockholmis ja Helsingis.

Eesti Betooniühingu juhatuse otsusega arvati AS Alistron ühehäälselt ühingu liikmete hulka.

„Betooniühingu laienemine annab tunnistust sellest, et oleme elav, tugev, kasvav organisatsioon,” ütles Eesti Betooniühingu esimees Tiit Roots. „Viimastel aastatel oleme suutnud ka rohkem teha, vastates loodetavasti paremini sektori ettevõtete ja organisatsioonide ootustele,” lisas Roots.

Kui Betooniühing 2004. aastal asutati, astus uude organisatsiooni 43 liiget. Viimastel aastatel on ühingu liikmelisus hoogsamalt kasvama asunud. Eelmisel aastal lisandus kolm uut ettevõtet (Marico Ehitus OÜ, Betomix OÜ, Scaleter OÜ) ja individuaalliikmena Alar Käes, tänavu on juba liikmeks astunud kolm ettevõtet (Penetron Eesti OÜ, Inseneribüroo PLUSS OÜ ja Alistron AS).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785