Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 22. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katusemüüja: ära vali lihtsalt odavaimat hinda

Foto: Ruukki
Täna eetris olnud saates Eramaja Ehitus kõneleb Ruukki Products katusetoodete piirkonna müügijuht Kristjan Õsso trendidest katuse arhitektuursete lahenduste valikul. Ta toob välja, et viimasel ajal on populaarsed katuste madalad kalded.

Saade eramaja ehitusest on Äripäeva raadio eetris teisipäeviti kell 15.00. 

Kuula 92,4 FM või https://www.aripaev.ee/raadio/

Kui vanasti oli viilkatuste puhul 45-kraadine nurk tavaline, siis nüüd on eelistused katuste puhul 5-20 kraadised nurgad, mis pakuvad rohkem avarust, kirjeldab Õsso.

Rusikareegli järgi maksab uue katuse ruutmeeter Õsso kinnitusel 50-60 eurot. Kui keegi pakub näiteks 10 või 20, siis võib arvata, et midagi on pakkumisest puudu, kas lisatarvikuid ei ole või aluskate puudub või esineb muu probleem. Ei maksa hinnapakkumisel juures valida kohe kõige odavamat hinda, vaid analüüsida erinevad pakkkumised korralikult läbi, rõhutab Õsso.

Saatejuht on Lauri Leet. 

Saatesarja aitab kuulajani tuua Bosch.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785