Katusemüüja: ära vali lihtsalt odavaimat hinda

Täna eetris olnud saates Eramaja Ehitus kõneleb Ruukki Products katusetoodete piirkonna müügijuht Kristjan Õsso trendidest katuse arhitektuursete lahenduste valikul. Ta toob välja, et viimasel ajal on populaarsed katuste madalad kalded.

Kui vanasti oli viilkatuste puhul 45-kraadine nurk tavaline, siis nüüd on eelistused katuste puhul 5-20 kraadised nurgad, mis pakuvad rohkem avarust, kirjeldab Õsso.

Rusikareegli järgi maksab uue katuse ruutmeeter Õsso kinnitusel 50-60 eurot. Kui keegi pakub näiteks 10 või 20, siis võib arvata, et midagi on pakkumisest puudu, kas lisatarvikuid ei ole või aluskate puudub või esineb muu probleem. Ei maksa hinnapakkumisel juures valida kohe kõige odavamat hinda, vaid analüüsida erinevad pakkkumised korralikult läbi, rõhutab Õsso.

Saatejuht on Lauri Leet. 

Saatesarja aitab kuulajani tuua Bosch.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed