Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 25. aprill 2018

RAMM ehitab Arco Varale 7 miljoniga kortermaja

Kodulahe rajooni kerkiv kortermaja.
Autor: Kodulahe
Arco Vara tütarettevõte Kodulahe sõlmis peatöövõtulepingu RAMM Ehitusega Tallinnas asuva Kodulahe elamuarendusprojekti II etapi kortermaja ehituseks. Lepinguline ehitustööde maht ületab 7 miljonit eurot.

Lahepea tänaval asuva hoone ehitustööd algavad mai alguses, kortermaja planeeritav valmimisaeg on 2019. aasta neljandas kvartalis. 

Majja on planeeritud 68 korterit ja 1 äripind kogu müüdava pinnaga (ülevalpool maapinda) ca 5000 m2. Kortermaja arhitektuurse lahenduse on koostanud KAMP Arhitektid, kes projekteerisid ka elamurajooni esimese kortermaja.

„Eesti kõrgemad ehitushinnad esitasid Kodulahes väljakutse ka Arco Varale ja tema kasumimarginaalile. Samas ei ole Tallinn lakanud kasvamast, ning konkreetselt Kodulahe elukvartalis loodavad väärtused tõmbavad rohelist elukeskkonda ja sportlikku elustiili väärtustavaid kliente ligi. Teises etapis korteri ette paberil ostnud klientide hulk on suhteliselt suurim Arco Vara ajaloos ning me alustame ehitust, teades paljude klientide nimesid ja soove. Teise etapi tulemusi näeme 2019. aasta neljandas kvartalis ja 2020. aasta esimeses kvartalis. Kontsernil nüüd käimas ehitus nii Bulgaarias kui Eestis korraga," ütles Arco Vara AS-i juht Tarmo Sild.

RAMM Ehituse ehitas Arcole ka Kodulahe elamuarendusprojekti esimese kortermaja, mille ehitustööde lepinguline maht oli üle 10 miljoni euro. Maja valmis eelmisel suvel. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785