Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. aprill 2018

Maakri Ärimaja ümberehitus algab järgmisel sügisel

Autor: Fausto Capital
Fausto Capital ostis Tallinna südalinnas, Maakri 23a asuva kõrghoone, kus praegu tegutseb viimast aastat Eesti Meedia kontsern. Järgmisel aastal plaanib ettevõte hoone ümber ehitada A+ klassi ärimajaks.

„Maakri 23a on väga suure potentsiaaliga ärihoone, mis asub Tallinna linnasüdames otse CBD (central business district) keskmes. Alustame juba sel aastal projekteerimistöödega ning hoone täielikku ümberehitust A+klassi ärihooneks planeerime järgmise aasta sügis-talvel, kui Eesti Meedia on kolinud. Esimese kontseptsiooni kohaselt võiks hoones koha leida Tallinna prestiižsemad advokaadibürood ning teised juriidiliste teenuste pakkumisega seotud üürnikud, näiteks notarid, täiturid. Maakri Ärihoonest võiks saada pealinna juriidiliste asutuste keskus,“ ütles Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov.

„Samuti on hoone vastu huvi tundnud mitu hotelliketti ning suurettevõtet. Mis sinna tuleb, selgub juba lähikuudel,” lisas Mihailov.Maakri 23a on 14-korruseline kõrghoone pindalaga üle 8600 ruutmeetri. Maja on ehitatud 2000. aastal ning selle on projekteerinud arhitektuuribüroo Urbel ja Peil.

Eesti Meedia 2019. kolib aasta suvel Fausto poolt arendatavasse Fahle Parki endise tselluloositehase alal. Meediakontsern saab endale Eestis ainulaadse moodsaimate võimalustega meediamaja, kus 

on koos nii raadio-, televisiooni- kui ka ajalehetoimetused.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785