Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 20. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata Linnateatri arhitektuurikonkursi võidutöid

Teise auhinna pälvis töö märgusõnaga Vennad.
Foto: KOKO Arhitektid
Linnateatri uue maja ja sisehoovi arhitektuurivõistluse tulemused. Konkursi võitis AB Salto ideekavand pealkirjaga Paviljon. Lisaks võidutööle otsustas žürii välja anda teise ja kolmanda koha auhinnad ning kaks eriauhinda.

13 500 euro suurune teine auhind anti ideekavandile pealkirjaga Vennad. Töö autorid on Martin Tago, Liis Lindvere, Reedik Poopuu, Andrus Kõresaar, Raivo Kotov, Lilian Männikust, Priyanka Kar, Tatiana Päss ja Sirkka Johanna Siimso büroost KOKO arhitektid OÜ.

9500 euro suurune kolmas auhind anti ideekavandile Godot. Töö autorid on Eva Kedelauk, Peeter Pere, Karmen Silde ja Tarmo Piirmets büroost Peeter Pere Arhitektid OÜ.

5000-eurosed eriauhinnad pälvisid ideekavandid Sigma ja Tagurpidi Vaal. 

Sigma-nimelise kavandi taga on OPUS architecture ltd. Soomest, autorid Paul Thynell, Matias Kotilainen, Tuomas Martinsaari ja Marco Rodriguez.

Tagurpidi Vaala koostas  Arhitektuuristuudio Siim&Kreis OÜ, autorid Kristel Ausing, Andres Siim, Tüüne-Kristin Vaikla ja Urmo Vaikla. 

Linnateatri arhitektuurivõistlusele laekus kokku 13 ideekavandit, mis kõik kvalifitseerusid. Arhitektuurivõistluse korraldasid Tallinna Linnavaraamet ja Tallinna Linnateater koostöös Eesti Arhitektide Liiduga.

Loe ka Linnateatri arhitektuurikonkursi pani kinni Salto

 

Vennad
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785