20. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul Kinnisvara­arenduse konverents 2018

Tänavu 18. aprillil teistkordselt toimuval kinnisvaraarenduse konverentsil anname ülevaate arendusturul toimuvast ja toome kuulajateni oluliste kinnisvaraarenduste tulevikuperspektiivid. Räägime hetkel töös olevate mastaapsete arendusprojektide kujunemisloost ja projektide hetkeseisust. Juttu tuleb ka arenduste finantseerimisest, teeme 2018. aasta esimese kvartali turuülevaate ning prognoosime turu käitumist aasta vältel.

Konverentsile ootame kinnisvaraarendajaid, -vahendajaid ja -nõustajaid, äri- ja erakinnisvara omanikke ning haldajaid, suur- ja väikeinvestoreid, kinnisvarahindajaid ja laenuandjaid, ehitusvaldkonna esindajaid, ettevõtete haldusjuhte, arhitekte, rendipindadel tegutsejaid, kaubanduspindade omanikke ja rentnikke. 

Elukondliku kinnisvaraturu hetkeseisu ja tulevikuväljavaated võtab vaatluse alla Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi. Ettekandes peatub ta lisaks tavapärastele turutrendidele kinnisvarasektoris kirgi kütvale 2020. aastal jõustuval liginullenergia nõudel.

Bonava loob Mustamäele 750 ja Lasnamäele 420 uue koduga terviklikud elamukvartalid, mis lähtuvad ettevõte põhimõttest luua terviklikke naabruskondi. Elukondliku kinnisvara arendamise uutest nünassidest räägib Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja.

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing annab näpunäiteid kuidas väljaspool Tallinna kinnisvara arendades on võimalik ellu jääda.

Tallinn ärikvartalite väga suurte arenduste köögipoolest räägivad Rauno Teder Porto Francost, Indrek Moorats Kapitelist ja Sven Mihhailov Fausto Capitalist.

Ettevõtetest, kes enda tegevust laiendavad Ida-Virumaale, kuidas neid leitakse ja kui suures mahus on plaan lähima viie aasta jooksul arendust suurendada, teeb ülevaate SA Ida- Virumaa Tööstusalade Arenduse juhatuse liige Teet Kuusmik.

Milline on arhitekti nägemus uusarenduste protsessist ja kvaliteedist räägib arhitekt Ülar Mark.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIT .

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785