Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 9. märts 2018

Erkki Suurorg lahkub Nordeconi juhatusest

Tivoli elurajooni ehitusplatsil.
Autor: Raul Mee
Märtsi lõpus lõppevad Nordeconi juhatuse liikme Erkki Suuroru volitused. Alates aprillist jätkab Nordeconi juhatus neljaliikmelisena. Sinna kuuluvad pärast Suuroru lahkumist Gerd Müller, Priit Luman, Ando Voogma ja Maret Tambek.

Suuroru teenistusleping otsustati lõpetada 8. märtsil toimunud Nordeconi nõukogu koosolekul poolte kokkuleppel.

Erkki Suurorg töötab Nordeconi kontsernis 1999. aastast. 

"Need aastad on olnud suurepärased ja vaatamata erinevatele aegadele on valminud  huvitavad tööd," kirjutas Erkki Suurorg koostööpartneritele. Ta tänas koostööpartnereid ja ütles, et koostöö nii loovas kui ka karmis ehitusvaldkonnas on olnud piisavalt pingeline, põnevust pakkuv ja samas rõõmu valmistav.

"Insenerimõte ning ettevõtlikkus on olnud meie meeskonna tegutsemise põhimõtted, mis nii erimeelsustes kui ka ühel nõul olles on loodetavasti alati taganud tasakaalus lõpplahenduse."

Suurorg on Nordeconis on täitnud projektijuhi ja divisjonijuhi ülesandeid ning 2005. aastast juhatuse liikme kohuseid, vastutades Nordeconi ehitustegevuse eest Eestis. Alates 2017. aasta augustist kuni detsembrini oli Suurorg Nordeconi juhatuse esimehe kohusetäitja.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785