6. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised esinejad lisandusid konverentsi Säästlik Hoone 2018 kavasse

Konverentsi Säästlik Hoone 2018 esinejate hulka lisandusid Nordic Energy Solutionsi juhatuse liige Indrek Raide, Ermeesia LEED osakonna juht Taavi Pettai ja 1Partner Advisory juhtivpatner Erkki Ääremaa.

Hooned peavad vastama liginullenergiahoone nõuetele ehk energiatõhususklassile A alates 2020. aastast, aga juba praegu projekteeritakse ja ehitatakse nõuetele vastavaid hooneid. Milline on Nordic Energy Solutioni "best of" juba valminud liginullenergia hoonetest, saab osaleja teada Indrek Raide ettekandest.

Taavi Pettai räägib, kuidas Ermeesial õnnestus Ülemiste Citys asuvale Öpiku Majale 2017. aastal LEED Gold sertifikaat saada.

Aruteluringi "Kas ehitus- ja kinnisvarasektor on liginullenergiahooneteks valmis?" lisandus suurte kogemustega kinnisaraarendaja Erkki Ääremaa, et diskuteerida arendajate ja lõpptarbijate valmisoleku üle liginullenergiaks. 

Konverents Säästlik Hoone 2018 toimub juba 13. märtsil Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785