20. november 2017

Narva Lidli kaubanduskeskuse arhitektuurivõistluse võitis Molumba

Narva Lidli kaubanduskeskuse arhitektuurivõistluse žürii otsustas kuulutada võitjaks AB Molumba võistlustöö nimega “Blue Velvet”.

Töös välja pakutud ideed loovad kaupluse ette Narva linnaruumi rikastava selge identiteediga meeldejääva koha, millel on potentsiaal meelitada kohale inimesi, tugevdades samas ka kaubanduskeskuse identiteeti. Lahendus on ilmselt ka majanduslikult teostatav, leidis žürii. 

Žürii andis teise koha võistlustööle märgusõnaga “Stoa” tundlikult keskkonda istutatud klassikalisema ruumikäsitlusega arhitektuurse käsitlusega ideelahenduse. Võistlustöö autorid  on arhitektuuribüroost Stuudio Paralleel OÜ.

Žürii kiitis võistlustööd Rosin (AZIA Arhitektid OÜ) julge ja omanäolise lahenduse eest.

Kokku osales kolm võistlustööd. Žürii esimees oli Narva Linnaarhitekt Ivan Sergejev, liikmed  MMS Property Solutions OÜ esindajad  Vladlena Migovk  ja Tarvo Kubja, Narva linnapea Tarmo Tammiste, arhitektid Ülar Mark ja Peeter Pere ning sekretär Tiit Sild. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785