Vaata, mida värsket kuuled Ärikinnisvara halduse konverentsil

Tänavusel Ärikinnisvara halduse konverentsil lahatakse esmakordselt mitmeid selliseid teemasid, mis on nii värsked, et ei ole ajakirjandusse veel jõudnud.

Näiteks, uut turvaseadust ja kuidas muust valdkonnast alguse saanud nähtused suruvad end jõuga kinnisvara korrashoiu valdkonda. Just need uued asjad on kinnisvara korrashoiu valdkonda kohati täiesti tundmatuseni ümber kujundamas.

Sealhulgas vaatleme, kuidas töökeskkonna stabiilsust ja töötajate rahulolu tagavat kinnisvara korrashoiu teenust pakkuda ning sisse osta, ennetada üha sagenevat üürnike võlgujäämist, eelolevaid põhimõttelisi muutusi sisevalve kasutamises ning Eestis alles tuure üles võtvat uute IT-süsteemide loomist.

Üks teatud mõttes tavatu konverentsiteema keskendub tööotsijate nõudmisele musta palka maksta. Kinnisvarauudised.ee hinnangul on seejuures tegu laialt levinud ja äärmiselt tavalise nähtusega kinnisvara korrashoiu valdkonnas. 

Tegu on laialt levinud ja äärmiselt tavalise nähtusega kinnisvara korrashoiu valdkonnas. Kui suuremaid korrashoiu ettevõtteid mitte mainida, puutuvad näiteks korteriühistud musta palga sooviga kokku võibolla et isegi 90% juhtudest, kui nad töökäsi otsivad. Ja seda nii koristamise, pisiremontide kui ka mõnevõrra suuremate kinnisvara korrashoiu ja ehitustööde vallas.

Loe lähemalt Kinnisvarauudistest.

Konverents Ärikinnisvara haldus 2017 toimub 31. oktoobril Öpiku konverentsikeskuses. Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed