Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 16. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mida värsket kuuled Ärikinnisvara halduse konverentsil

Tänavusel Ärikinnisvara halduse konverentsil lahatakse esmakordselt mitmeid selliseid teemasid, mis on nii värsked, et ei ole ajakirjandusse veel jõudnud.

Konverents Ärikinnisvara haldus 2017 toimub 31. oktoobril Öpiku konverentsikeskuses. Esinevad Eimar Veldre, Tanel Tiits, Igor Habal, Margus Välling jt.

Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

Näiteks, uut turvaseadust ja kuidas muust valdkonnast alguse saanud nähtused suruvad end jõuga kinnisvara korrashoiu valdkonda. Just need uued asjad on kinnisvara korrashoiu valdkonda kohati täiesti tundmatuseni ümber kujundamas.

Sealhulgas vaatleme, kuidas töökeskkonna stabiilsust ja töötajate rahulolu tagavat kinnisvara korrashoiu teenust pakkuda ning sisse osta, ennetada üha sagenevat üürnike võlgujäämist, eelolevaid põhimõttelisi muutusi sisevalve kasutamises ning Eestis alles tuure üles võtvat uute IT-süsteemide loomist.

Üks teatud mõttes tavatu konverentsiteema keskendub tööotsijate nõudmisele musta palka maksta. Kinnisvarauudised.ee hinnangul on seejuures tegu laialt levinud ja äärmiselt tavalise nähtusega kinnisvara korrashoiu valdkonnas. 

Tegu on laialt levinud ja äärmiselt tavalise nähtusega kinnisvara korrashoiu valdkonnas. Kui suuremaid korrashoiu ettevõtteid mitte mainida, puutuvad näiteks korteriühistud musta palga sooviga kokku võibolla et isegi 90% juhtudest, kui nad töökäsi otsivad. Ja seda nii koristamise, pisiremontide kui ka mõnevõrra suuremate kinnisvara korrashoiu ja ehitustööde vallas.

Loe lähemalt Kinnisvarauudistest.

Konverents Ärikinnisvara haldus 2017 toimub 31. oktoobril Öpiku konverentsikeskuses. Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785