Shishi pidas uue maja sarikapidu

Shishi maja
Shishi maja

Noblessneri sadamalinnakus avab tuleval kevadel oma peakontori Eesti eksklusiivne sisekujundusfirma Shishi, mis pidas 4. oktoobril sarikapidu.

Ajaloolisse Noblessneri allveelaevatehase akumulaatoritsehhi tuleb nii Shishi peakontor, tootmine kui ka müügisalong.

Shishi loojate ning omanike Mart Haberi ja Taivo Pilleri sõnul on sarikapidu nende jaoks märgilise tähendusega.

„Oleme tegutsenud 19 aastat Viimsis erinevates kohtades, firma kahekümnendaks sünnipäevaks koondame kõik Shishi tegevused ühe katuse alla. Siiani tegelesime vaid projekti- ja hulgimüügiga, kuid uutesse ruumidesse on oodatud igaüks. Meie fännide rõõmuks avame uues näidistesaalis suure Shishi kaupluse,“ kirjeldas Mart Haber firma tulevikuplaane.

Peakontori asukohavalik langes Haberi ja Pilleri sõnul just Noblessneri kasuks mitmel põhjusel. Tulevast Shishi maja iseloomustavad suurejooneline tööstusarhitektuur, kõrged laed ja katedraali väärilised aknad, pealekauba suurepärane asukoht, mis seob nii mere, sadama kui ka kesklinna läheduse.

Lisaks paljudele tuntud kaubamajadele müüvad Shishi kaupu ka lille- ja disainipoed üle maailma, juba sel aastal on kaupu eksporditud 60 riiki. Firma teeb koostööd selliste maailma mainekamate kaubamärkidega nagu Chanel, Printemps ja Lafayette.

Praegu tegelevad Haber ja Piller oma 2018. aasta jõulukollektsiooni lõpetamisega, kuid peagi alustatakse 2019. aasta kevadkollektsiooni loomisega.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed