Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 9. august 2017

Ago Soomre: valitsusel pole ühtegi positiivset otsust

Autor: Meeli Küttim
Haapsalu Uksetehase juhataja Ago Soomre kritiseeris Tööandjate majandusspidomeetri värskeid tulemusi kommenteerides valitsuse otsuseid, mida pole tema sõnul suudetud ühegi uudisega positiivsemaks muuta.

"Valitsuse varasemaid otsuseid, mida pole ettevõtjate ja ettevõtlusorganisatsioonide survest ja kriitikast hoolimata arvesse võetud ja  mis on põhjustanud negatiivse hoiaku ettevõtjate poolt, pole ühegi valitsuse poolse positiivse otsusega või uudisega suudetud muuta," lausus Soomre. 

Ettevõtjate rahuolu valitsuse tööga saavutas tänavu teises kvartalis ajaloolise madalseisu. Tööandjate Majandusspidomeeter näitab, et 66% ettevõtjatest hindab valitsuse tegevuse mõju ettevõtluskeskkonna konkurentsivõimele negatiivseks. Kolm kuud tagasi oli negatiivsete hinnangute osakaal 50%, aasta tagasi aga vaid 35%.

Ehitussektoris tegutsevad ettevõtjad jäävad oma hinnagutes hetkeolukorraga siiski pigem rahule. 

Tööandjate Majandusspidomeetriga mõõdab Eesti Tööandjate Keskliit ettevõtjate hinnangut majanduse olukorrale ja rahulolu valitsuse tegevusega ettevõtluskeskkonna parandamiseks. Majandusspidomeeter põhineb ligi tuhande ettevõtja vastustele. Küsitluse viib läbi Eesti Konjuktuuriinstituut. Küsitluse läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Loe majandusspidomeetri viimastest tulemustest pikemalt SIIT.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785