Ago Soomre: valitsusel pole ühtegi positiivset otsust

Foto: Meeli Küttim

Haapsalu Uksetehase juhataja Ago Soomre kritiseeris Tööandjate majandusspidomeetri värskeid tulemusi kommenteerides valitsuse otsuseid, mida pole tema sõnul suudetud ühegi uudisega positiivsemaks muuta.

"Valitsuse varasemaid otsuseid, mida pole ettevõtjate ja ettevõtlusorganisatsioonide survest ja kriitikast hoolimata arvesse võetud ja  mis on põhjustanud negatiivse hoiaku ettevõtjate poolt, pole ühegi valitsuse poolse positiivse otsusega või uudisega suudetud muuta," lausus Soomre. 

Ettevõtjate rahuolu valitsuse tööga saavutas tänavu teises kvartalis ajaloolise madalseisu. Tööandjate Majandusspidomeeter näitab, et 66% ettevõtjatest hindab valitsuse tegevuse mõju ettevõtluskeskkonna konkurentsivõimele negatiivseks. Kolm kuud tagasi oli negatiivsete hinnangute osakaal 50%, aasta tagasi aga vaid 35%.

Ehitussektoris tegutsevad ettevõtjad jäävad oma hinnagutes hetkeolukorraga siiski pigem rahule. 

Tööandjate Majandusspidomeetriga mõõdab Eesti Tööandjate Keskliit ettevõtjate hinnangut majanduse olukorrale ja rahulolu valitsuse tegevusega ettevõtluskeskkonna parandamiseks. Majandusspidomeeter põhineb ligi tuhande ettevõtja vastustele. Küsitluse viib läbi Eesti Konjuktuuriinstituut. Küsitluse läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Loe majandusspidomeetri viimastest tulemustest pikemalt SIIT.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785