Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon nimetas juhatuse liikmeks Ando Voogma

Autor: Äripäev
Nordeconi nõukogu kinnitas alates 1. augustist uueks ettevõtte juhatuse liikmeks Ando Voogma ja pikendas Erkki Suuroru volitusi veel üheks ametiajaks.

Praeguste juhatuse liikmete Jaano Vingi ja Avo Amburi volitused lõpevad nende omal soovil 31. juulist.

Voogma hakkab vastutama kontserni müügi ja ettevalmistuse eest ning Suuroru vastutusvaldkonnaks on jätkuvalt ehitustegevus Eestis, teatas Nordecon börsile.

Voogma asus Nordeconi tööle 1996. aastal, olles aastatel 2002 kuni 2005 kontserni juhatuse liige ning IT ja arendusdirektor. Alates 2005. aastast on Voogma olnud Nordecon AS emaettevõtte Nordic Contractors AS kontserni kuuluva kinnisvaraarendusettevõtte AS Arealis juhatuse liige. Ta on lõpetanud 1993. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tööstus-tsiviilehituse eriala ega oma Nordeconi aktsiaid.

Suurorg töötab Nordeconi kontsernis 1999. aastast ning täitnud nii projektijuhi, divisjonijuhi kui ka juhatuse liikme kohuseid. Suurorg on lõpetanud 1997. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tsiviilehituse eriala, ta omab volitatud ehitusinseneri V kutset ja on Eesti Ehitusinseneride Liidu liige. Alates 2016. aastast kuulub Suurorg Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatusse. Nordeconi aktsiaid Suurorul ei ole.

Alates 1. augustist jätkab Nordecon ASi juhatus seega neljaliikmelisena koosseisus Erkki Suurorg, Priit Luman, Ando Voogma ja Maret Tambek.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785