4. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauschmidti eksomanikud jätkavad Riser Ehituse nime all

Karmo Pärnoja ja Harly Soppe.
Foto: Andres Haabu
Läinud septembri lõpuni Bauschmidti omanikeringi kuulunud Harly Soppe, Innar Kõvask ja Karmo Pärnoja jätkavad tegevust Riser Ehituse nime all, millele ennustavad 10 miljoni euroni küündivat käivet.

Ehitusturul juba tuntud Riser Ehituse nimega firma asutamine näis Harly Soppe sõnul mõistlik, sest see on alltöövõtjatele ja partneritele tuttav.

“Ei olnud põhjust hakata uut välja mõtlema,” lausus ta Äripäevale. Soppe, Pärnoja ja Kõvask lõid Bau­schmidti endise omaniku Riser Ehituse 2011. aastal. Eelmise aasta jaanuaris sai ettevõte nimeks aga Riser Invest ning juba järgmisel kuul asutasid mehed selle kõrvale taas Riser Ehituse.

Punkti panid Soppe ja Pärnoja Bauschmidti juhatuses sügisel, Kõvask lahkus juhatusest läinud märtsi lõpus. Soppe töötas Bauschmidtis ka ehitusdirektorina, teised projektijuhtidena. 

„Pärnoja ja Kõvask on meie vanad kolleegid Nordeconist. Täiesti tublid poisid olid, ühel hetkel tahtsid teha midagi ise ja läksime sõbralikult laiali,” kommenteeris  juuli lõpus Nordeconi juhi ametist lahkuv Jaano Vink.

Peatöövõtule keskenduval Riser Ehitusel on hetkel pooleli neli tööd.

Loe täispikkuses artiklit Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785