Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 28. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon nimetas Priit Lumani ja Maret Tambeki juhatusse

Autor: Raul Mee
Nordeconi nõukogu koosolekul nimetati alates maist ettevõtte juhatuse liikmeteks Maret Tambek, kes hakkab vastutama kontserni finantsjuhtimise ja tugiteenuste eest, ja Priit Luman, kelle vastutusvaldkonnaks juhatuses saab olema tegevus välisturgudel.

Priit Luman on töötanud Nordeconi kontserni kuuluvates ettevõtetes alates 2006. aastast erinevatel ehitustööde juhtimisega seotud ametipositsioonidel. 2013. aastast alates juhtis hoonete ehituse divisjoni.

Priit Luman lõpetas 2010. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse õppe, omandades tehnikateaduste magistrikraadi cum laude. Alates 2017. aastast täiendab ta ennast Aalto ülikooli EMBA programmis. Priit Lumanile on omistatud ehitusinseneri V tase.

Priit Lumanile kuulub 200 Nordecon ASi aktsiat.

Maret Tambek töötab kontsernis alates 2007. aastast, kui ta alustas tööd Nordecon Infra ASi finantsjuhina. Kontserni pearaamatupidaja ametikohale asus ta 2010. aasta kevadel ning alates juulist 2014 on ta kontserni finantsdirektor.

Varasemalt on Maret Tambek töötanud üksteist aastat audiitorina KPMG Baltics OÜs. 1992–1996 töötas ta spetsialistina Eesti Pangas. Ta lõpetas 1989. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi (praeguse Tallinna Tehnikaülikooli) tööstuse juhtimise ja planeerimise eriala. Maret on vandeaudiitor ning Eesti Audiitorkogu liige.

Maret Tambekile Nordecon ASi aktsiaid ei kuulu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785