Technopolis Ülemiste puhaskasum oli 7,1 miljonit eurot

Gert Jostov
Gert Jostov

Ülemiste City ärilinnakut arendava AS Technopolis Ülemiste puhaskasum kasvas möödunud aastal 9,2% ulatudes 7,1 miljoni euroni ja käive 17% 12,9 miljoni euroni. Kulumieelne tegevuskasum EBITDA ulatus 8,6 miljoni euroni kasvades 22%. Ettevõtte omakapital aruandeperioodi lõpus moodustas 56,4 miljonit eurot.

„Möödunud aasta majandustulemused olid ootuspärased. Aastat iseloomustab meie poolt pakutavate üüripindade kõrge täituvus ja oodatust suurem teenuste müük,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Technopolis Ülemistel on üüripinda kokku ca 74 000 m², millega oleme jätkuvalt suurim büroopindade omanik Tallinnas.“

Uue büroohoone ja parkimismaja ehitusse ning kauplusehoone renoveerimisse on investeeritud ja investeeritakse perioodil 2016 – 2018 kokku 19,7 miljonit eurot.

Kuidas luua linna linnas ehk Ülemiste City kujunemisest lisaks ärilinnakule ka elukeskkonnaks kõneleb Technopolis Ülemiste juhtkonna esindaja 23. mail toimuval kinnisvaraarenduse konverentsil. Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed