Technopolis Ülemiste puhaskasum oli 7,1 miljonit eurot

Gert Jostov  Foto: Technopolis Ülemiste

Ülemiste City ärilinnakut arendava AS Technopolis Ülemiste puhaskasum kasvas möödunud aastal 9,2% ulatudes 7,1 miljoni euroni ja käive 17% 12,9 miljoni euroni. Kulumieelne tegevuskasum EBITDA ulatus 8,6 miljoni euroni kasvades 22%. Ettevõtte omakapital aruandeperioodi lõpus moodustas 56,4 miljonit eurot.

23. mail toimuval Kinnisvaraarenduse konverentsil räägime hetkel töös olevate mastaapsete arendusprojektide kujunemisloost, ehitamisest finantseerimisest ja lõpptarbijate leidmisest.

Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

„Möödunud aasta majandustulemused olid ootuspärased. Aastat iseloomustab meie poolt pakutavate üüripindade kõrge täituvus ja oodatust suurem teenuste müük,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Technopolis Ülemistel on üüripinda kokku ca 74 000 m², millega oleme jätkuvalt suurim büroopindade omanik Tallinnas.“

Uue büroohoone ja parkimismaja ehitusse ning kauplusehoone renoveerimisse on investeeritud ja investeeritakse perioodil 2016 – 2018 kokku 19,7 miljonit eurot.

Kuidas luua linna linnas ehk Ülemiste City kujunemisest lisaks ärilinnakule ka elukeskkonnaks kõneleb Technopolis Ülemiste juhtkonna esindaja 23. mail toimuval kinnisvaraarenduse konverentsil. Vaata kava ja pane ennast kirja SIIN.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785