Puitmajaliit valis juhatuse esimeheks Kaarel Väeri

Sven Mats andis juhatuse esimehe ameti üle Kaarel Värile.
Sven Mats andis juhatuse esimehe ameti üle Kaarel Värile.

Eesti Puitmajaliidu juhatus kinnitas oma esimesel koosolekul uueks esimeheks Saare Ereki tegevjuhi Kaarel Väeri. Juhatuse esimehe teatepulga andis üle Matek AS tegevjuht Sven Mats, kes juhtis erialaliitu alates 2014. aastast.

Kaarel Väer sõnas juhatuse esimehe kohta üle võttes, et Eesti puitmajasektori ekspordi edulugu on aastakümnetega välja kujunenud tänu eesrindlikele puitmajatootjatele ja Puitmajaliitu vedanud inimestele.

Uue juhatuse peamisteks märksõnadeks saavad Kaarel Väeri juhtimise ajal olema tugev kaasa rääkimine Eesti tööstuspoliitikas ja selle arengute suunamine, majatootjate osa kasvatamine liidu liikmeskonnas ja ühisürituste osakaalu suurendamine ning Eesti puitmajasektori väärikas esindamine välisriikides, kaasates EAS'i ja erinevaid saatkondi.

Uus juhatuse esimees näeb eksportturgudel arenemisruumi peaasjalikult senistest turgudest väljaspool. „Oleme vallutanud Euroopa, kuid tugev töö on algamas ka Aasia suunal. Just siin on sobilik erinevatel tootjatel seljad kokku panna, et koos uusi turge vallutada ja tootmismahte suurendada. Jääme põnevusega ootama uusi väljakutseid, et neid koos ületada,“ on Väer entusiastlik.

Lisaks ekspordile on populaarsust kogumas ka puidust eramute ehitus. „Inimeste teadlikkus on tõusnud ja seeläbi jõutakse oma kodu rajamisel aina rohkem majatehaste juurde,“ lisas Kaarel Väer.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed