Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puitmajaliit valis juhatuse esimeheks Kaarel Väeri

Sven Mats andis juhatuse esimehe ameti üle Kaarel Värile.
Foto: Jelena Rudi
Eesti Puitmajaliidu juhatus kinnitas oma esimesel koosolekul uueks esimeheks Saare Ereki tegevjuhi Kaarel Väeri. Juhatuse esimehe teatepulga andis üle Matek AS tegevjuht Sven Mats, kes juhtis erialaliitu alates 2014. aastast.

Kaarel Väer (Saare Erek AS); juhatuse esimees

Elari Kivisoo (Ritsu AS); juhatuse aseesimees

Renee Mikomägi (EstNor OÜ);

Sven Mats (Matek AS);

Janek Paabut (EstHus OÜ);

Tarmo Tammekivi (Tender Ehitus OÜ);

Mihkel Urmet (TEMPT OÜ)

Kaarel Väer sõnas juhatuse esimehe kohta üle võttes, et Eesti puitmajasektori ekspordi edulugu on aastakümnetega välja kujunenud tänu eesrindlikele puitmajatootjatele ja Puitmajaliitu vedanud inimestele.

Uue juhatuse peamisteks märksõnadeks saavad Kaarel Väeri juhtimise ajal olema tugev kaasa rääkimine Eesti tööstuspoliitikas ja selle arengute suunamine, majatootjate osa kasvatamine liidu liikmeskonnas ja ühisürituste osakaalu suurendamine ning Eesti puitmajasektori väärikas esindamine välisriikides, kaasates EAS'i ja erinevaid saatkondi.

Uus juhatuse esimees näeb eksportturgudel arenemisruumi peaasjalikult senistest turgudest väljaspool. „Oleme vallutanud Euroopa, kuid tugev töö on algamas ka Aasia suunal. Just siin on sobilik erinevatel tootjatel seljad kokku panna, et koos uusi turge vallutada ja tootmismahte suurendada. Jääme põnevusega ootama uusi väljakutseid, et neid koos ületada,“ on Väer entusiastlik.

Lisaks ekspordile on populaarsust kogumas ka puidust eramute ehitus. „Inimeste teadlikkus on tõusnud ja seeläbi jõutakse oma kodu rajamisel aina rohkem majatehaste juurde,“ lisas Kaarel Väer.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785