Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 4. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnu Kull lahkus Marust

Foto: Andras Kralla
Aprilli algusest lahkus ka ettevõtte nõukogust ning aktsionäride ringist Maru Ehituse endine juhatuse esimees Tõnu Kull.

Kull oli aastatel 2009-2016 ettevõtte juhatuse esimees. Maru Ehitus kinnitas pressiteate vahendusel, et muudatus toimus Tõnu Kulli soovil, vastastikku lugupidavalt ning sõbralikult.

Kull omas Maru Ehituse aktsiaid oma ettevõtte Maruline kaudu. Tema firma osalus Maru Ehituses oli 15%. 

Ettevõtte nõukogu jätkab kolmeliikmelisena Andres Piiberi juhtimisel. Maru Ehitus ASi juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse esimees on Taimo Murer, kelle vastutusvaldkondadeks on ettevõtte üldjuhtimine ja ehitusteenus Eestis. Juhatuse liikme Peeter Nõlvaku vastutusvaldkonnaks on ehitusteenus välisriikides. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785