Bauhaus: ehituskaupade e-kaubandusel on tulevikku

Bauhaus Eesti juhatuse liige Ansu Saarela.  Foto: Andras Kralla

Reedel Tallinnas Rocca al Mares teise kaubamaja avanud Bauhausi juhid pole veel otsustanud, kas avada Eestis veel kauplusi või keskenduda hoopis e-poe arendamisele. Siiski näeb Bauhaus, et e-kaubandusel on tulevikku ka ehitus- ja sisustuskaupade müümisel.

Soomes alustas Bauhaus e-poega kaks aastat tagasi ning see on väga edukas. „See, millal me Eestis e-kaupluse avame on väga raske öelda, sest hetkel keskendume Rocca al Mare kauplusele,“ ütles Bauhaus Eesti juhatuse liige Rami Antila Kaubandus.ee-le.

Ettevõtte teine juhatuse liige Ansu Saarela lisas, et praegu keskenduvad nad teise kaupluse avamisele ning siis nad vaatavad edasi, kas avavad e-poe või kolmanda kaupluse Tallinnast väljas. „Meil on tunne, et Tallinna jaoks piisab kahest kauplusest. Milline on järgmine linn, kus kaupluse avame või on selleks hoopis e-pood, siis seda me veel vaatame,“ ütles Saarela.

Bauhaus on Eesti esimene ehituskauplus, mis võttis kasutusele iseteeninduskassad. Lasnamäe kauplusesse paigaldati iseteeninduskassad juba 2014 aastal.

Bauhausi kaubamaja on jagatud 6 erinevaks osakonnaks, kus paiknevad erinevad teemamaailmad, mis on loodud sedasi, et klientidel oleks kergem tooteid enda koju kujutleda. Seda kontseptsiooni on eelkõige rakendatud just valgustite osakonnas ning vannitoamaailmas.

Umbes 14 000 m2 suuruse müügipinnaga kaubamajast leiab üle 130 000 toote ehitus-, remondi-, sisustus- ja aiandustöödeks ning lisaks ka veel laia valiku erinevaid teenuseid.

Loe täismahus artiklit Bauhausi uue kaubamaja erilahendustest Kaubandus.ee-st.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785