Merko rajab Riiga kuus kortermaja

Gaiïezers’i järv Riias.
Gaiïezers’i järv Riias.

Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks käivitas Riias Meþciems’i piirkonnas „Gaiïezers’i majade“ korteriarendusprojekti. Arendus hõlmab kuute kortermaja 192 korteriga Lîduma, Gaiïezera ja Hipokrâta tänavate vahelisel alal.

Esimeses etapis alustab ettevõte kolme 9-korruselise hoone ehitust ja ehitustööde valmimine on plaaneeritud 2017. aasta lõppu. Kortermajad asuvad Gaiïezers’i järve kaldal ning on ümbritsetud parkimiskohtade, kõrghaljastuse ning kõnniteedega, teatas ettevõte.

Gaiïezers’i arendusprojekti I etapis on kokku 96 2-4-toalist korterit suurusega vahemikus 60-104 ruutmeetrit. Korteritel on avarad rõdud ja hästi läbi mõeldud planeeringud. Panipaigad asuvad hoone esimesel korrusel ning parkimiskohad majade ümber. Turvalisuse tagavad eraldi sissepääsud, videokaameraga fonolukk ning turvakaamerad hoone katusel. Koduostja saab valida erinevate elu- ja vannitoa siseviimistluspakettide vahel. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1400–1600 eurot.

SIA Merks on Läti ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener- ja elamuehituse töid ning kuulub Läti juhtivate elukondliku kinnisvara arendajate sekka.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed