Kuidas majatootja Timbeco Rootsi turule sisenes?

Timbeco Woodhouse
Timbeco Woodhouse OÜ ehitatud vanadekodu Rootsis

2015. aastal Rootsis vanadekodu ehitushanke võitnud Eesti majatootja Timbeco Woodhouse rajab nüüd sinna ka lasteaeda.

Timbeco Woodhouse on näide ettevõttest, mis tegutseb turuolukorrale vastavalt. Oluline osa selles on kindlasti ka meeskonnal, kes oskab muutusi ette näha. Just sellist taktikat kasutades sai Timbeco endale 2015. aastal võimaluse siseneda Rootsi turule, mille osas oldi mõtteid mõlgutatud juba mõnda aega.

Nagu paljud teisedki Eesti puitmajade tootjad, tegutseb ka Timbeco Woodhouse jõudsalt Norras. Mingil põhjusel pole aga kellelgi seni Rootsis suurt õnne olnud. Timbeco ettevõtlik müügijuht Oliver Immato otsustas aga hakata uurima võimalusi, kuidas ka sellele turule pääseda. „Proovisime infot koguda nii kontaktüritustelt, hangete keskkondadest ja veel paljudest kohtadest, kuid asjatult,“ rääkis Immato.

Rootsis külastati mitmeid ettevõtteid, samuti ka Faluni kohalikku omavalitsust. Just tänu sellele kohtumisele leidis Timbeco Woodhouse endale võimaluse siseneda Rootsi turule. Nimelt osales ettevõte 2015. aasta alguses riigihankel vanadekodu ehitamiseks.

Loe pikemalt Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kommunikatsioonijuhi Epp Joala lugu Timbeco Woodhouse pääsemisest Rootsi turule Tööstusuudised.ee lehelt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed