Sossi mäele ehitatakse kaasaegne kõrghoone

Hoone
Hoone projekteerib ARS Projekt, juhtivarhitektiks on Rasmus Tamme

Tallinnas Sossi mäel asuva Tartu maantee 80P kinnistule kerkib 2018. aastaks 18 000 m2 suurune kõrghoone, teatas büroohoone arendamisega tegelev kinnisvaraarendusettevõte Fausto Grupp.

"Tegemist on väga atraktiivse äripiirkonnaga Tallinna suurima liiklusristmiku vahetus läheduses, südalinna pääseb autoga paari minutiga," rääkis Fausto Grupi juhatuse liige Sven Mihailov. "Uue hoone ülakorrustelt avaneb lummav vaade: saab imetleda linna siluetti ning merd, samuti Ülemiste järve."

Plaanitav kaasaegne kõrghoone koosneb erinevatest mahtudest, mida ilmestavad rõhutatud raamidega klaasfassaadid. Hoone projekteerib ARS Projekt, juhtivarhitektiks on Rasmus Tamme. Arendatakse välja Tartu maantee ja Peterburi tee ristumise lähiala infrastruktuur, et kogu piirkonna arengule hoogu anda.

OÜ Fausto Grupp on 10-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige kinnisvarainvesteeringutele. Gruppi kuulub 8 sidusettevõtet, mille portfellis on kokku 32 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning kinnisvarainvesteeringute maht on kokku üle 60 miljoni euro.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed