Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon pidas Stockholmis esimest sarikapidu

Foto: Nordecon
Nordeconi tütarettevõttel SWENCN AB hakkab Stockholmi äärelinnas peatselt valmima esimene ehitustöö – Styrmannen 36 kortermaja. Eile peeti sarikapidu. Töö tellija on Rootsi päritolu kinnisvaragruppi Innovation Properties AB kuuluv Bostadsrättsföreningen Styrmannen 49.

„Nordeconi kontserni pikem plaan näeb ette, et kasvatame välisturgude osakaalu ettevõtte müügitulust järgnevatel aastatel jõudsamalt – Rootsi, aga ka Soome ja Ukraina on meie jaoks praegu peamised laienemissuunad,“ ütles Nordecon ASi juhatuse esimees Jaano Vink.

„Alustasime Rootsis aasta alguses nullist ja iga järgnev samm lisab kogemustepagasisse midagi uut. Suurim heameel on eelkõige tänaseks kokku saanud meeskonna üle, kelle ühine pingutus on aastatagust laienemisotsust igati õigustamas. Esimene ehitusleping Rootsis, mille sõlmisime Bostadsrättsföreningen Styrmannen 49ga, on tänaseks niikaugel, et saime pidada sarikapidu. Tegemist on nägusa  ning kvaliteetse kortermajaga, milles on 49 korterit ja üks äripind, mis kõik on leidnud endale juba ka omaniku“

Jaano Vingi sõnul on ehitustööd graafikus, tellijale antakse Stockholmis Huddinge kommuunis asuv kortermaja üle 2017. aasta märtsi lõpus.

SweNCN OÜ on aasta alguses asutatud ettevõte, millest 60% kuulub Nordeconile ja 40% Sven Lennart Alpstalile kuuluvale Luksusjaht ASile. SweNCN osutab elamute ja mitteeluhoonete ehitusteenust eelkõige Kesk-Rootsi regioonis läbi Rootsis asutatud 100% tütarettevõtte SweNCN AB.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785