Autor: Eva Kiisler • 21. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pitsiline Interlace, Singapuri “kuldne kodu”

Foto: www.archdaily.com/
Hoolikat kinnisvaraplaneerimist ja suurepärast arhitektuuri ühendav Interlace Singapuris on maailma üks põnevamaid ja ambitsioonikamaid elamuarendusprojekte, millest ka teised suurlinlikud arendused võiksid tulevikus eeskuju võtta.

Interlace kompkeks

31 kortermaja, allkorrustel äripinnad

Majade juurde kuuluvad lisatasuta 50-meetrine bassein, spaa, spordisaalid, tenniseväljak, aiandusplatsid, erineva suurusega peosaalid, laste mänguväljakud.

Ligikaudu 1200 parkimiskohta

Kortereid saab üürida kuni 99 aastaks, õigus kehtib ka välismaalastele (Singapuris oluline!)

Korterid alates 75 m2

Mugavus kajastub ka rahalises väärtuses: 75 m2 korteri üldooldustasu alates 180 eurodes eurotNn. Penthouse tüüpi ehk luksusliku katusekorteri puhul võib ulatuda haldusfirma hinnakirja järgi üle 500 eur.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785