17 märts 2016

Eventus ja Nordecon ehitavad Smarterni logistikakeskuse suuremaks

Smarteni logistikakeskus  Foto: Smarten

Eventus Ehitus OÜ ja Nordecon Betoon OÜ sõlmisid lepingu Nordassets OÜ-ga Rae valda AS-ile Smarten Logistics logistikakeskuse II etapi ehitamiseks. Ehitustööde maksumus on ligi 3,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

„2014. aastal alustatud koostöö Nordassets OÜ-ga saab loogilise jätku – ehitame koos Eventus Ehitus OÜ-ga juba möödunud aastal valminud Smarten Logistikakeskuse juurde laokompleksi teise etapi,“ rääkis Nordecon Betoon OÜ juhataja Mait Rõõmusaar. „Ehitustöödega hakkame peale aprillis ning praeguste plaanide kohaselt anname valmis hoone tellijale üle 2017. aasta veebruaris. Kokku rajame teises etapis ligikaudu 13 000 ruutmeetrit netopinda,“ lisas Rõõmusaar.

Tallinna-Tartu maantee vahetusse lähedusse, Rae valda rajatavas Smarteni logistikakeskuses saab kokku olema ligikaudu 45 000 ruutmeetri suurune kompleks. Esimese, 17 000 ruutmeetrise kompleksi ehitus valmis 2015. aasta jaanuaris.

Projekti osapooled

Eventus Ehitus OÜ, kes on 2005. aastal asutatud ehituse peatöövõtu ja projektijuhtimisega tegelev ettevõte. Nordecon Betoon OÜ, kes on  orienteeritud valdavalt betoonkonstruktsioonide projekteerimisele, ehitusele ja peatöövõtule ning  kuulub Nordeconi ehituskontserni. Nordassets OÜ on Eesti kapitalil kinnisvaraarendus ettevõte, kes on spetsialiseerunud lao- ja tootmishoonete arendamisele ning tellijana AS Smarten Logistics, kes on Eesti kapitalil põhinev kolmanda osapoole logistika (3PL) teenusepakkuja Eestis. Ettevõte opereerib laohoonetes, mille üldpind on praegu rohkem kui 45 000 ruutmeetrit.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785