1. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul on Eesti ja Soome ühine online-allhankemess

Online allhankemess
Foto: OnlineExpo
4.-8. aprilli toimub esimene Eesti-Soome ehitusteenuste allhankemess. „Allhankemess 2016-Hankintamessut 2016” on professionaalidele suunatud ehitusmess. Mess toimub samaaegselt eesti, soome ja inglise keeles.

Esimesele Eesti-Soome ehituse allhankemessile on oodatud kõik ehitussektoris tegutsejad – arhitektid ja projekteerijad, ehitusmaterjalide tootjad, uste- ja akende tootjad, moodul- ja tüüpehitiste tootjad, ehituse peatöövõtjad ja ehituse väikefirmad, elektritööde tegijad, kütte- ja ventilatsioonitööde tegijad, vee- ja kanalisatsioonitööde tegijad, ehitustööriistade ja -masinate tootjad, töökaitse ja tööohutusega tegelejad, ehituskoolituse ja -kirjastamisega tegelejad, finants- ja kindlustusteenuste pakkujad jne.

„Välismaistel kontaktmessidel osalemine on väga aja- ja ressursimahukas. Online-mess annab enda tutvustamise võimaluse potensiaalsetele tellijatele ka kõige pisemale allhanketööde tegijale ükskõik millisest Eesti nurgast,” sõnab rahvusvahelise ettevõtte OnlineExpo üks asutajatest ja juhataja Margus Tamm. „Meie eesmärgiks on tuua ühele turuplatsile kokku erinevad ehitusega seotud teenuste ja toodete pakkujad ning samuti tellijad, arendajad ja ehitusest huvitunud inimesed kahest riigist korraga,” lisas Tamm.

Messi korraldava OnlineExpo juhatuse esimehe Margus Tamme sõnul on online-messid loodud eelkõige ettevõtja vajadustest lähtuvalt.

„Kui messil osalev ettevõte kasutab aktiivselt kõiki meie loodud virtuaalseid võimalusi, võib ta oma nähtavust messi raames mitmekordistada. Interaktiivset, ettevõtja-keskset ja aktiivsele suhtlusele suunatud online-messide lahendust seni tehtud ei ole,” rääkis Tamm.

„Allhankemessil 2016” saab hakkama ka soome või inglise keelt oskamata.Messi korraldaja tagab nii virtuaalboksi materjalide tõlked, kui kujundamise. Samas jääb igale osalejale ka vabadus seda ise teha. „Eesti ehitusettevõtte asi on ennast allhankemessi keskkonnas nö. üles riputada,” ütles Margus Tamm. „Meie töö on jõuda võimalikult paljude Soome-poolsete tellijateni.”Ehituse allhanke-messi sissejuhatus kestab viis päeva – messikeskond ise on aktiivne terve aasta jooksul. Ei ole ju maja ehitus või materjalide ostmise planeerimine sageli ette määratav ja selline ülesehitus annab võimaluse olla leitav just siis, kui seda tellijal või tarbijal vaja on. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785