19 jaanuar 2016

"Aasta tehasemaja" konkurss ootab nominente

Aasta tehasemaja 2015 võidutöö  Foto: Maris Tomba

Eelmise aasta võitja, Nordic Houses KT OÜ tegevjuht Argo Sauli sõnul oli võit ettevõttele väga heaks motivaatoriks ning samuti aitab võit kaasa turunduses ja igapäevatöös klientidega, mida on ettevõte korduvalt kogenud.

„Võit oli see suur tunnustus kõikidele meie töötajatele mis andis kindlasti juurde motivatsiooni ja pani kõigil silmad veelgi rohkem särama.“ ütles Saul ja kinnitas, et esikoht aitab kaasa igapäevasel mainekujundusel.

Eesti Puitmajaklastri projektijuht Lauri Kivil tõdes, et ettevõtete huvi konkursi vastu on aasta aastalt järjest kasvanud.

„Kui korraldasime  2010. aastal esimest konkurssi, siis osales kümme võistlustööd, eelmisel aastal aga 34. Sektori toodangust ligi 90% eksporditakse ning seetõttu  ei ole keskmine eestlane puitmajasektori võimekusest ja tegevusest päris täpselt ka teadlik. Konkursi peamine  eesmärk ongi tutvustada meie tugevamaid puitmajatootjaid, tuua välja arhitektuurselt ja insenrtehniliselt kõige paremad tööd ning kindlasti tunnustada ka ettevõtteid, arhitekte ning insenere, lisab Kivil.

Eesti puitmajatootjad valmistavad tehase tingimustel aastas tuhandeid fantastilisi puithooneid – nii eramuid, kortermaju, kui ühiskondlikke hooneid..

„Aasta tehasemaja 2016“ konkursi võitja ning eriauhinnad parimale käsitööpalkmajale, parimale masintoodetud palkmajale, parimale puitkarkassmajale ning parimale aiamajale kuulutatakse välja 6.aprillil ehitusmessil „Eesti ehitab“.Võistlustööde esitamise tähtaeg on 13. märts. Selle aasta konkursil osalevad Eesti tehastes toodetud puitmajad, mis on valminud ja kliendi poolt vastu võetud perioodil 2013-2016.  Võistlustöid hindab rahvusvaheline arhitektidest, inseneridest ja ajakirjanikest koosnev žürii. Lisainfo konkursi kodulehelt

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785