9. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta ettevõtteks valiti Kodumaja AS

Autor: Andres Haabu
Eile õhtul kuulutati Noblessneri valukojas toimunud pidulikul auhinnagalal Eesti Parimad Ettevõtted 2015 välja Eesti suurima ettevõtluskonkursi võitjad. EASi, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Tööandjate Keskliidu poolt korraldatava võistluse peaauhinna „Aasta ettevõte 2015”tiitli pälvis sel korral Kodumaja AS.

Kodumaja juhatuse esimees Lembit Lump ütles Terevisioonis, et ettevõte on kasvanud iga aasta samm-sammult ning vaikselt hautakse ka laienemise plaane.

Suurim ehitusobjekt asub ettevõttel praegu Norras, kuhu ehitatakse maailma kõrgeimat puitkarkassil moodulitest korterelamut. Millal Eestisse esimest taolist projekti realiseerima hakatakse, ei osanud Lump öelda. 

Lump tunnistas, et auhind oli ettevõttele suureks üllatuseks. Ehitusuudised.ee soovib ettevõttele jätkuvalt edu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785