Autor: Kaisa Gabral • 5. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Udam: jätkuvalt on eesmärk tõsta efektiivsust

Foto: Raul Mee
Eelmine nädal toimunud majanduskonverentsil Äriplaan 2016 uurisime Riigi Kinnisvara AS juhatuse liikmelt Elari Udamilt, mis on olulisemad otsused ja eesmärgid järgmisel aastal.

Kõige olulisemad märksõnad on täna efektiivsus ja teenuste kvaliteet. Need on teemad millega peame tegelema.

Kuidas te saavutate efektiivsuse?

Eks tuleb üle vaadata meie enda protsessid ja mida on võimalik tänapäevaste tehnoloogiliste vahenditega efektiivistada.Need tulebki kasutusele võtta ja sinna tuleb investeerida. IT-sse pean siinkohal silmas siis eelkõige ja inimestesse.Ehk siis inimesi võtta juurde, vähendada, mida see tähendab?

Eesmärk on ikkagi inimesi vähendada. See on meie ettevõtte spetsiifika, et me peame saavutama sama töö või parema vähemate inimestega või rohkem tööd samade inimestega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785